Christina (Stina) Hagberg

Stina har haft hund i hela sitt liv,i barndomshemmet fanns karelsk björnhund och labrador. Sin första hund köpte hon så fort hon flyttade hemifrån. Zandy, som han hette, banade vägen för problemlösning. Stina är utbildad SBK-instruktör (genom Svenska Brukshundklubben). Hennes utbildning ger henne möjlighet att utbilda hundekipage från valpkurser till att bli tävlinglydnadsekipage.
Stina bor på en liten gård med Mariusz i Holm och de har idag fem labradorer och en tax, som alla tränas i någon hundsport. Det hon först och främst brinner för är att träna och att apportera med hundarna på olika slags jakter runt om i Sverige. De används även till eftersök.

Kontaktuppgifter:

stina@halmstadhundutbildning.se
0709 585862

Sylvia Jansson

Vi har den stora äran att få hjälp av Sylvia Jansson, som har varit SBK-instruktör, (tidigare A-instruktör) sedan början på 70-talet och SBK-lärare sedan 1981 (utbildar instruktörer). Hon var med och bildade Oskarströms Brukshundklubb 1991, där hon varit aktiv medlem sedan dess och hennes hjärta finns huvudsakligen i Oskarströms-klubben. Eftersom hon anser sig har gott om tid, hjälper hon gärna till med allt, som kan tänkas berika tillvaron för hundar och deras ägare.Sylvia har haft otaliga kurser under sina 37 år inom Svenska Brukshundklubben, som valp-, allmänlydnad och tävlingslydnad. Hon har tävlat i spår-, sök- och rapporthundsgruppen och i också lydnad och lyckats få fram 2 brukschampions och en lydnadschampion. Hon har under sina år haft 6 hundar och de flesta ha varit uppflyttade till elit spår, elit rapport och lägre klass sök. Hon har också varit andreförare i rapporthundsgruppen där hon och hennes man vann SM 2 gånger.
Sylvia har således en lång erfarenhet av hundar och hunddressyr och tycker det är spännande och intressant att dela med sig av sina kunskaper.Kontaktuppgifter:
sylviajanzzon@gmail.com
0730 57 44 94

Fia Ahlström

Fia är utbildad SBK-instruktör, tävlingsledare och bruksprovsdomare och brinner för tävlingsbiten när det gäller kurser. Hon har haft fem labradorer och har nu sin första golden som är 3 å. Den första labben skaffades 1977. Fia har tävlat i bruks (spår och sök), lydnadslydnad, retrieverjaktprov, Working test, rallylydnad, viltspår och utställning.
Meritlistan ser ut så här :
Tävlat Bruks SM 11 gånger (med SBCH,NordLydnCH,SVCH "Ester" & SSPCH, SSÖCH "Qvittra")
SM guld i spårhundsgruppen 2006
Årets Spårhund 2005
Tävlat Nordiskt Mästerskap i spår 3 gånger (lag guld och individuellt brons som bäst).
Tävlat Lydnads SM 3 gånger (gick till final en gång).Kontaktuppgifter: 
fia.ahlstrom@gmail.com
0738102614

Tina Jonsson

Tina är utbildad inom SBK (Svenska Brukshundsklubben) till valp, allmän och tävlingslydnadsinstruktör. Hon är även tävlingsledare för bruksprov.
Hon tränar och startar på prov i bruksgrenarna sök och spår. Tränar även apportering och startar på prov i det.
Nu har hon två Golden retriverhanar. Den ena är SE SÖCH(Svensk sökhundschampion) och har tävlat SM i bruks. Den andra är en ung kille som mest tränas i apportering.
Har tidigare haft hundar som tävlat elitklass i bruks och SM för försvarsmaktshundar.
I övrigt är hon uppväxt med olika sorters hundar och tycker att hundträning är bland det roligaste som finns.Kontaktuppgifter:
0702947916halmstad@gmail.com 
0702-947 916

Louise Alexandersson

Louise Alexandersson är utbildad SBK-instruktör, tävlingsledare lydnadsprov och tävlingssekreterare.
Hon har idag en belgisk vallhundar tervuren och en golden retriever, som är tänkta att tävla i bruks spår och jakt.
Louise  är uppvuxen med shetland sheepdog i hemmet. Första egna hunden blev en fantastiskt trevlig dobermann tik som var en omplaceringshund, med henne började hundintresset väckas med många kurser och några lydnadstävlingar.
Därefter blev det två flatcoated retrievers som tränades i framförallt bruks spår men även lite jakt och viltspår.
Den första belgiska vallhunden var också en tervuren, en tik som hon tävlade i bruksspår högre klass, lydandsklass 3 och rallylydnad.Kontaktuppgifter:
alexandersson.louise@gmail.com
0703-961414.

Jessica Johansson

Jessica är utbildad SBK-instruktör och tävlingsledare inom bruks. Hon har haft valpkurser, allmänlydnadskurser samt olika tävlingskurser. Som 15-åring fick Jessica sin första egna hund och visste redan då att hon ville träna och tävla med hundar. Första hunden, en blandras, tävlades upp till agilityklass 3 och lydnadsklass 3, samt fortsättningsklass i rallylydnad. Efter det tränade hon upp sin familjehund av rasen Perro de agua espanol i lydnad, samt agility. Sedan fastnade hon för rasen korthårig holländsk herdehund, och har nu sin andra ”holländare”. Med henne tävlar hon i bruksgrenarna rapport och spår. Jessica har testat många olika hundsporter, utöver lydnad, agility, bruks och rallylydnad så har hon även testat på freestyle och IGP, samt tränat in och gjort doftprov i nosework på de två senaste hundarna.

Kontaktuppgifter: 

jessica_johansson88@hotmail.com

0735550845

Gertud Goude

Sedan 50 år tillbaka har jag haft en eller flera hundar i mitt hem och i min vård. De flesta har varit boxrar (fyra tikar, en hanhund och lite valpar).
På senare år har det blivit långhårig collie, i mycket en boxers motsats. Alltid nyttigt med nya utmaningar!
I mitten av 1980-talet utbildade jag mig till SBK-instruktör och har sedan dess lett valpkurser och allmänlydnadskurser med undantag för vissa perioder då jag bl a bott utomlands.
Eftersom jag har varit lärare på olika nivåer från högstadiet till högskolan har jag också sedan tidigt 1990-tal anlitats för att utbilda SBK-instruktörer i pedagogik.
Ser fram emot att samarbeta med er i kursen så att vi tillsammans ger våra hundar ett bra liv.Kontaktuppgifter:
gertrud.goude@outlook.com

Matilda Mårtensson

Jag är under utbildning via Svenska Nose Work Klubben till att bli certifierad Nose Work instruktör samt doftprovsdomare. Jag hoppas att vi får avsluta utbildningen under våren. Pga rådande pandemi har vi fått skjuta upp certifieringen.

Jag har två hundar, en blandras och en jaktlabrador. Båda två tränas och tävlas aktivt i Nose Work. Båda hundarna har jag gjort samtliga tre doftprov med och båda två tävlar jag just nu med i klass 2 TSM. Utöver Nose Work tränar vi mycket jaktapportering och jag hoppas på att kunna starta på jaktprov med jaktlabben i framtiden. Med blandrasen har jag även testat på agility, spår och rallylydnad som vi även tävlat i. Hundträning är något utav det roligaste jag vet och jag älskar att hålla kurser i en sport som jag verkligen brinner för och som passar alla typer av hundar.

matildamartensson@outlook.com