Regler för att delta i våra kurser:

  • Hunden ska vara vaccinerad och försäkrad.

  • Medtag vaccinationsintyg vid första kurstillfället.

  • När man har bekräftat att man kan gå kursen efter att inbjudan är utskickad är anmälan bindande.

  • Kursen betalas i förhand eller senast vid första tillfället.

  • Kursavgift betalas endast tillbaka om hunden blir sjuk och man kan visa veterinärsintyg.

Hitta hit

Vägbeskrivning:
Från E6 ta av mot Kvibille/Harplinge. Vid avfarten kör till vänster. Efter några kilometer kommer det en skylt Rosenberg mot höger (det står också en skylt Blomsterbutik), sväng där. Kör ca. 500 meter på grusvägen rakt fram. När ni kommer upp mot skogen kör ni in till den röda gården till höger.


Anmälan till kurs

Anmäl dig till en kurs genom att fylla i formuläret nedan. Du får en bekräftelse på anmälan via mail. Obs! Ibland hamnar våra bekräftelsemail tyvärr i skräpposten! Kolla gärna där om du inte fått något. 

Personuppgiftshantering

I samband med kursanmälan behöver vi uppgifter om dig som klassas som personuppgifter enligt nya dataskyddsförordningen (DSF) som träder i kraft 25 maj 2018. Vi behöver uppgifterna för att kontakta dig inför och under kursen. Vi hanterar dina personuppgifter enligt lag och kommer inte att lämna ut eller sälja dessa uppgifter. Efter avslutad kurs raderas dina uppgifter ur våra register. Genom att anmäla till kurs hos Halmstad Hundutbildning samtycker du till att vi hanterar dina personuppgifter för ändamål för kursverksamheten på Halmstad Hundutbildning.
Det går naturligtvis bra att ringa till oss om du har frågor kring kurserna.
Du når oss på 0709 585862 eller maila stina@halmstadhundutbildning.se